COMUNICAT DE PRESĂ

Data: 12.08.2019

Vânzări cu 20% mai mari în doar o lună de la lansarea campaniei de produse mediteraneene în restaurantele to-go „1 Minute

București, 12 august 2019:

Reprezentanții lanțului de restaurante to-go 1 Minute, un concept de retail al grupului internațional Lagardère Travel Retail, anunță vânzări cu 20% mai mari în mai puțin de o lună de la lansarea campaniei tematice de produse mediteraneene.

Vânzările și entuziasmul clienților ne arată că specialitățile culinare mediteraneene au fost și sunt în topul preferințelor clienților noștri încă de la debutul campaniei. Sunt rezultate care ne bucură și care ne încurajează să continuăm seria proiectelor speciale cu produse culinare tematice. Campania mediteraneeană la 1 Minute e o invitație pe care o lansăm clienților nostalgici după o vacanță pe țărmul Mării Mediterane precum și celor care își doresc să încerce ceva nou. Produsele create de specialiștii noștri îi trimit într-o călătorie culinară și vin la pachet și cu alte surprize și momente memorabile cu care vom surprinde în curând., a explicat Petruța Ioniță, Director Marketing & Category Management, Lagardère Travel Retail România..

Succesul campaniei a avut la bază un concept integrat de comunicare dezvoltat împreună cu agenția pastel. Descoperă orizontul gustului mediteraneean este astfel invitația lansată de restaurantele to-go 1 Minute în promovarea rețetelor specifice spațiului mediteraneean. Campania de comunicare semnată de pastel aduce în prim plan imaginea sandvișului mediteraneean, văzut prin binoclul exploratorului în căutarea noului gust. Curioșii și temerarii puși pe descoperiri vor găsi pana pe 15 octombrie în rețeaua 1 Minute produse din categoria fresh food și packed food, dezvoltate după rețete mediteraneene.

Experiența mediteraneeană cuprinde produse precum: salate, sandvișuri, platouri mixte savuroase, paella după o rețetă tradițională, fresh-uri naturale, deserturi și gustări.

Campania este a doua dintr-un proiect 1 Minute de diversificare a meniului și creare a unor experiențe diverse cu specific geografic. Prima campanie a fost dedicată spațiului balcanic și s-a desfășurat la începutul acestui an.


Echipa Lagardère Travel Retail România:

Petruta Ioniță, Head of Marketing

Dana-CristianaTeodorescu, Specialist Marketing

Marius Cristian Prec, Category Manager

Victor Nedelcea, Category Manager

Mirela Roman, Product Innovation ManagerDespre 1 Minute

Cu o rețea de 42 de magazine în România, 1 Minute este un concept internațional de tipul Quick Service Restaurant care oferă clienților o gamă bogată de produse, axată în principal pe fresh food (sandvișuri, salate, deserturi, sucuri din fructe proaspăt stoarse, patiserie), dar și un segment complementar de produse convenience, totul într-o locație cu un design și o arhitectură moderne. Conceptul este adaptat pentru centrele de afaceri și locațiile cu trafic intens, fiind vecinul de nădejde în pauzele de masă și în clipele de respiro din mediul cotidian.


Despre Lagardère Travel Retail

Una dintre cele patru divizii ale grupului Lagardère, Lagardère Travel Retail este un lider global inovator în industria de retail pentru călători. Divizia operează 4.400 de magazine pentru liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice situate în aeroporturi, gări și alte concesiuni, în 34 de țări la nivel global. Lagardère Travel Retail generează vânzări de 4,5 miliarde EUR (gestionate 100%).  

Lagardère Travel Retail are o abordare holistică unică care își propune să depășească așteptările călătorilor pe toată durata călătoriei lor și să optimizeze activele proprietarilor și brandurile partenerilor.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața comerțului în zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale și centre de afaceri și operează o rețea de peste 260 de magazine pentru segmentele News & Convenience, Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

Galerie foto

Articole recente