Expansiune dinamica
Competente operationale excelente si un know-how solid pentru conceptele quick service restaurant, cafenele si alte concepte dining
Certificare ISO pentru managementul sigurantei alimentare
emisa de HACCP: ISO 22000:2005 (Sistemul de management al sigurantei alimentare)
Centru de Productie Dining propriu
lansat in 2017 in Bucuresti (≈ 400 mp), pentru a avea un avantaj competitiv pe piata prin furnizarea unei game mai mari de produse proaspete (≈ 8000 produse proaspete livrate zilnic)
Acces la branduri internationale
cu potential de implementare pe piata locala de Dining pe baza parteneriatelor strategice incheiate de divizia noastra internationala
Design si arhitectura moderna
pentru magazine si zona de proximitate pentru a oferi eficienta, confort si o atmosfera prietenoasa datorita investitiilor noastre constante
Competente operationale excelente
pentru a asigura combinatia perfecta intre servicii rapide si eficiente pentru clienti, produse proaspete si de calitate, curatenie si igiena pentru toate magazinele